Loading...

Over C4IT


C4IT - Full Service Telecom Cloud Provider

C4IT – Cloud voor Integratie van Telecommunicatie - heeft als doel om klanten (B2B) innovatieve Telecommunicatie oplossingen aan te bieden die werken èn bijdragen aan het business proces, zonder dat daarvoor technische kennis vereist is.

Door Telecommunicatie oplossingen als een dienst aan te bieden, krijgt de klant de beschikking over de gewenste functionaliteit, maar ervaart niet de problematiek om dit technisch mogelijk te maken.

Vanuit een centrale omgeving stellen we dit beschikbaar voor een groot aantal gebruikers. Zo ontstaan er mogelijkheden die voor een enkel bedrijf veelal te kostbaar zouden zijn geweest. De kwaliteit kan op deze manier naar een veel hoger niveau tegen dezelfde, of zelfs tegen lagere kosten. Een bedrijf die dit on-premise zou willen realiseren, maakt hoge kosten. Onder kwaliteit verstaan we functionaliteit, up-time, service en gebruiksgemak.

Organisaties omarmen de hedendaagse nieuwe technologieën om hun business processen efficiënter en effectiever te maken om te kunnen overleven.


 


C4it - Hosting