Loading...

Over C4IT


C4IT - Full Service Telecom Cloud Provider

C4IT is een nieuwe innovatieve Telecom Cloud Provider die als doel heeft, via een resellerkanaal, een breed portfolio aan Telecom diensten vanuit de cloud aan te bieden.

C4IT maakt onderdeel uit van de Ravelin Holding waar ook de distributiebedrijven Selecsys, Selcom en Selcare onder vallen.

In aanvang is gestart met het aanbieden van VoIP-, video- en datadiensten in zowel het vaste als mobiele domein maar op korte termijn zullen deze diensten worden uitgebreid met andere clouddiensten onder andere op het gebied van radio communicatie.

De medewerkers van C4IT hebben jarenlange ervaring in de Telecom- en IT markt op zowel commercieel als technisch vlak in zowel de eindgebruikers markt als via distributie. Wij weten dus welke ondersteuning resellers nodig hebben om optimaal te kunnen presteren en succesvol te kunnen zijn.

De dienstverlening van C4IT beperkt zicht daarom ook niet tot het aanbieden van enkel de dienst. Wij kunnen ook, als daaraan behoefte bestaat, de gehele implementatie van de oplossing verzorgen inclusief het aanpassen/vervangen van het netwerk en het aanpassen/vervangen van de bekabeling.

 


C4it - Hosting